Välkomna till OCIS - Ocicat of Scandinavia!

Ocicat of Scandinavia, även kallat OCIS, är en rasförening för ocicatuppfödare, -ägare och -entusiaster i Skandinavien. Vi har medlemmar från Sverige, Finland, Norge och Danmark.

På vår hemsida hittar du information om rasen, grundläggande genetik, våra medlemsförmåner och mycket annat. Här finner du även information kring kommande kullar, kattungeförmedling och omplaceringsförmedling.

Har du fler frågor om rasen eller medlemskap tveka inte att kontakta någon i vår styrelse! Känn dig varmt välkommen till vår prickiga gemenskap.
 

 

 

Våra sponorer

LOGO RC NEW 2016-LR

agria_logo-300x137

 

 

 

Kallelse till årsmöte lördagen den 20 maj

Kallelse & dagordning till årsmötet den 20 maj finns nu tillgängligt under INTERNT, lösenord för att komma åt detta, finns på vår facebook-sida. För de som inte har tillgång till detta mail till webmaster@ocicat.se

Kallelse ska skickas ut 14 dagar innan mötet. I OCICAT-magasinet annonserades att årsmötet ska vara den 21 maj på Spinneriets utställning. Medlemmarna har sålunda i god tid fått information tid och plats.

Verksamhetsberättelsen för 2016, Ekonomisk berättelse för 2016 samt verksamhetsplan för 2017 finns nu tillgängligt under internt samt på vår facebook-sida.

Revisionsberättelsen kommer att läsas upp vid årsmötet!

Valberedningen kommer vid årsmötet att redogöra för sitt förslag till olika uppdrag.

 

Väl mött

 

Hans Boskär

Ordförande


Nya kullar och avelshane

Några mindre uppdateringar har nu gjorts på hemsidan!

Två nya kullar är tillagda samt en ny avelshane!RSS
Besökare idag: 0
Denna månad: 8
Totalt: 47289